Strânge-mă-n brațe!

FUEGO

Paul Surugiu
Spectacol de muzică ușoară alături de band-ul artistului, cu surprize și energie pozitivă.

 

prețul unui bilet

Prețul biletului

Preț bilet: 108 lei

Artistul inimilor,Paul Surugiu – Fuego, își invită publicul romantic și dornic de energie pozitivă la … concert!

”Strânge-mă-n brațe” este propunerea sa pentru această primăvară, un spectacol în care veți asculta muzică și poezie, în care veți avea parte și de premiere și de multe cântece mai vechi, necântate, dar și de celebrele sale șlagăre, care l-au consacrat.

 

Vedeta TVR2 va fi acompaniată de band-ul său și vine cu o stare perfecta pentru anul acesta, celebrând primăvara, femeia și puterea cuvântului. Două ore de spectacol live, în care veți trece prin multe stări, cântând împreună și având posibilitatea de a asculta cântecele pe care sigur le iubiți și le îndrăgiți. Mai mult, Paul Surugiu pregătește și câteva surprise care vor fi sigur pe placul vostru.

 

Cântece precum ”Strânge-mă-n brațe”, ”Sărut femeie, mâna ta”, ”Dar eu continui să te iubesc”, ”Ce bine a fost!”, ”Să readucem dragostea”, ”Ce seară minunată”, ”Noroc”, ”Toată lumea dansează”, ”Eu nu te-n treb” sau ”Iubirea înflorește primăvara” vor răsuna în sala de concerte și vor reuși să vă facă o seară perfectă.

Paul Surugiu-Fuego este artistul independent care reușește, de aproape 30 de ani, să fie în preferințele publicului român, ajungând unul dintre cei mai iubiți și apreciați soliști ai țării noastre, fiind și „ARTIST AL POPORULUI” Republicii Moldova, cea mai înaltă distincție în statul basarabean.

 

Cu o voce caldă, el a realizat numeroase proiecte speciale, diverse, demonstrând că le poate face pe toate și bine, cântând toate genurile musicale cu ușurință, fiind și actor, pictor, editorialist, având un editorial săptămânal în revista TAIFASURI, a cărui director onorific este, dar și moderator TV, realizând celebrul show de la TVR 2 – „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, în fiecare duminică, la ora 15.00, precum și om de radio. Nu ratați așadar, evenimentul primăverii,cu nenumărate momente care vă vor surprinde!

 

vineri, 10 martie 2023 @ 20:00
20:00 — 22:00 (2h)

Sala de spectacole a teatrului

Detalii

Îți place? Partajează!