Stai cu mine de Crăciun

FUEGO

Paul Surugiu
Concert Extraordinar de colinde și cântece de Crăciun, alături de FUEGO BAND

 

prețul unui bilet

Prețul biletului

Preț bilet: 108 lei

Ca în fiecare an, din 2006, vestesc toată luna decembrie, prin spectacole, venirea Crăciunului! Anul acesta pornesc în turneu, cu spectacolul special ”Stai cu mine de Crăciun”, alături de band-ul meu, pe 4 decembrie și termin pe 28 decembrie. Va fi multă sensibilitate, veselie, simplitate și cântece pe care le iubiți. Vă aștept să ne bucurăm împreună de magia sărbătorii, de numeroasele emoții pe care le trăim! Vreau să uitați și voi și noi, pentru două ore, de toate problemele lumii actuale și să intrăm în atmosfera magică a Crăciunului! Vă aștept cu tot sufletul alături de noi, într-un Crăciun colindat, de Rai luminat!

(FUEGO – Paul Surugiu)

Devenit deja un simbol al Crăciunului, pentru numeroasele sale melodii dedicate sărbătorilor, peste 200 de piese de succes cu tematică de iarnă, Paul Surugiu – Fuego pornește la drum prin țară, într-un turneu național maraton, alături de band-ul său format din muzicieni aparte, cu un spectacol special, de suflet, plin de emoții și nostalgii – ”Stai cu mine de Crăciun!

În stilul său caracteristic, Paul Surugiu propune publicului o serie întreagă de trăiri, surprize, momente pline de umor, dar și de amintire. Două ore de concert live, cu premiere, dar și cu melodii cunoscute de public, toate în atmosfera sărbătorilor de iarnă, prevestind venirea Crăciunului. Publicul se va emoționa la teme despre părinți, despre reîntoarcerea acasă, dar și la colinde tradiționale, la sonorități aparte și orchestrații pe măsură. Spectacolul are în prim plan bucuria care ne cuprinde pe toți atunci când se aproprie Crăciunul, fiind conștienți că ar fi o mare veselie în lume dacă ar fi Crăciun în fiecare zi!

Melodii precum ”Vals de Crăciun”, ”Colindă pentru părinți”, ”Atâta-i colinda”, ”La mulți ani, e noaptea de Crăciun”, ”E vremea colindelor” sau celebra ”Împodobește, mamă, bradul” vor răsuna pe scena Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”, din Galați, într-un concert bazat pe interpretare, pe suflet, pe recitări și versuri înalte și o întreagă stare de bine. Nu ratați așadar, evenimentul iernii, alături de PaulSurugiu – Fuego și band-ul său!

”Vă aștept să ne bucurăm împreună de magia sărbătorii, de numeroasele emoții pe care le trăim! Vreau să uitați și voi și noi, pentru două ore, de toate problemele lumii actuale și să intrăm în atmosfera magică a Crăciunului! Vă aștept cu tot sufletul alături de noi, într-un Crăciun colindat, de Rai luminat! Vă iubesc!” (PaulSurugiu-Fuego)

marți, 13 decembrie 2022 @ 20:00
20:00 — 22:00 (2h)

Sala de spectacole a teatrului

Detalii

Îți place? Partajează!