NOAPTEA MUZEELOR la Casa Artelor

Expoziții și momente muzicale.

prețul unui bilet

Prețul biletului

INTRAREA LIBERĂ

De 𝑵𝒐𝒂𝒑𝒕𝒆𝒂 𝑴𝒖𝒛𝒆𝒆𝒍𝒐𝒓, 𝘀𝗮̂𝗺𝗯𝗮̆𝘁𝗮̆, 𝟭𝟯 𝗺𝗮𝗶, în intervalul 𝟭𝟴:𝟬𝟬-𝟮𝟯:𝟯𝟬, vă invităm să vă bucurați de expozițiile găzduite de frumosul nostru centru cultural – 𝐂𝐚𝐬𝐚 𝐀𝐫𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫.
În cadrul acestui eveniment, veți putea admira lucrările de grafică și pictură realizate de studenții Facultății de Arte, atât din cadrul studiilor de licență cât și de masterat, lucrările de colaj și mozaic ale studenților din anii 2 și 3 ai aceleași instituții, din cadrul Universității „Dunărea de Jos” Galați. De asemenea, Casa Artelor va fi gazda unei expoziției inedite de minerale.
 Începând cu ora 21:00, 𝐄𝐯𝐞𝐫𝐠𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐃𝐮𝐨 vă vor încânta cu un repertoriu divers alcătuit din piese aparținând genurile cafe-concert, evergreen, muzică de film și jazz standard. Alcătuit din doi muzicieni profesioniști experimentați, Ioan Badea – vioară și Daniel Bordeiu – pian și voce, acest duo instrumental are un solid background artistic. Membrii formației au cântat împreună, dar și în alte ansambluri instrumentale, atât în țară cât și în străinătate, fiind în prezent membrii ai orchestrelor Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”.
Sunteți așteptați, așadar, sâmbătă la Casa Artelor, pentru a vă bucura de tot ceea ce reprezintă frumosul, atât arhitectural, plastic, cât și muzical.

sâmbătă, 13 mai 2023 @ 18:00
18:00 — 23:30 (5h 30′)

Casa Artelor (str Domnească nr 58)

Detalii

Îți place? Partajează!