Jazz In The City X

SEARĂ DE JAZZ

PETRICĂ ANDREI TRIO

prețul unui bilet

Prețul biletului

54 lei  32,4 lei

p i a n
PETRICĂ ANDREI
v  o  c  e
DALMA KOVACS
s a x o f o n
BOGDAN ROMAN

Cunoscut pentru virtuozitate și lirism, 𝐏𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂𝐀̆ 𝐀𝐍𝐃𝐑𝐄𝐈 este unul dintre cei mai buni pianiștii de jazz ai momentului, având în palmares numeroase premii la concursuri naționale și internaționale de specialitate, apariții la prestigioase festivaluri de jazz și colaborări cu interpreți de marcă. De asemenea, a fost premiat de Uniunea Muzicologilor și Compozitorilor din România, al cărei membru este din anul 2000.

 

𝐃𝐀𝐋𝐌𝐀 𝐊𝐎𝐕𝐀𝐂𝐒, cântăreață și actriță binecunoscută pe scenele din România, este o foarte bună cântăreață de jazz și pop. A colaborat de-a lungul timpului cu numeroși artiști, printre care Marius Moga, Vega Band și alții și a fost distinsă cu numeroase premii la competiții și concurusuri naționale și internaționale.

Unul dintre cei mai buni saxofoniști la ora actuală, 𝐁𝐎𝐆𝐃𝐀𝐍 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍 s-a remarcat prin versatilitate și improvizație, colaborând cu apropape toți muzicienii din România. În prezent este dirijor la Orchestra Reprezentativă a MAPN.

În prezent cei trei muzicieni fac parte din 𝙊𝙧𝙘𝙝𝙚𝙨𝙩𝙧𝙖 𝙋𝙚𝙩𝙧𝙞𝙘𝙖̆ 𝘼𝙣𝙙𝙧𝙚𝙞 care anual concertează din 2012 în Austria la Galele Organizate de celebrul inventator GASTON GLOCK, unde au cantat pe aceeași scena cu nume precum: Mariah Carey, Robbie Williams, Nicole Scherzinger, Engelbert Humperdink, etc.

vineri, 26 ianuarie 2024 @ 19:00
19:00 — 20:30 (1h 30′)

Sala de spectacole a teatrului

Detalii

Îți place? Partajează!