NINGE CU FLORI DE LUMINĂ

Spectacolul „NINGE CU FLORI DE LUMINĂ” este o reverie a simplității. Sărbătoarea Crăciunului, a cărui brand este Fuego, va fi acum înțeleasă pe deplin, prin melodii de suflet, prin aduceri aminte, prin nostalgii și veselii nemăsurate.

prețul unui bilet

Prețul biletului

Preț unic: 54 lei

FUEGO

Turneul „NINGE CU FLORI DE LUMINĂ” pornește pe 2 decembrie și se încheie pe 26 decembrie. Fuego va fi acompaniat de band-ul său și vă va purta într-o lume a emoțiilor, cu frumoasele sale cântece de Crăciun, având pregătite mai multe surprize și o atmosferă caldă, de sărbătoare, numai bună pentru a întâmpina sărbătoarea minunată a Nașterii Domnului.

Spectacolul „NINGE CU FLORI DE LUMINĂ” este o reverie a simplității. Sărbătoarea Crăciunului, a cărui brand este Fuego, va fi acum înțeleasă pe deplin, prin melodii de suflet, prin aduceri aminte, prin nostalgii și veselii nemăsurate, prin cele două ore în care veți uita de toate și veți descoperi o radiografie artistică, sonoră și colorată a iernii. Iată ce mărturisește Paul Surugiu cu privire la concertul minunat la care-și așteaptă toți admiratorii iarna aceasta:

 

Într-adevăr, va ninge, la figurat, cu note de lumină, adunate toate în cântecele mele de sărbători. Am 11 albume dedicate sărbătorilor și aleg pentru voi de această dată emoții supreme, prin melodii cu totul speciale. Vreau să ne amintim de cum era cândva, de ce înseamnă această perioadă pentru noi, românii, de dragostea anotimpul plin de mister, de bucuria primelor zăpezi și de părinții noștri, care ne așteaptă acasă și la care ne reîntoarcem mereu. Îmi doresc să ne bucurăm cu toții, timp de două ore, prin cântece, de minunile perioadei, de frumusețea unor mesaje simple, dar pline de pozitivism. De fapt, pentru mine, acesta-i Crăciunul, bună dispoziție, sentimente curate, reale, alături de oameni dragi. Alături de band-ul meu, am nenumărate noutăți, surprize și desigur, cum îmi specific mie, emoții de suflet! Împodobim și bradul, stați liniștiți! Vă aștept cu tot dragul să împărțim împreună lumina fericirii!

(Paul Surugiu-Fuego)

marți, 17 decembrie 2019 @ 19:30
19:30 — 22:00 (2h 30′)

Sala de spectacole a teatrului

adauga in calendarul tau

Îți place? Partajează!